Het aantal glutenvrije bakkerijen in Nederland is -helaas- dun gezaaid. En zeker de combinatie glutenvrij en koemelkvrij is zo mogelijk nog lastiger te vinden. Voor veel mensen zit 'even' naar de bakker te gaan er dan ook niet in.

Hier willen we wat aan doen. Allereerst door ons brood en koeken bestelbaar te maken in de webshop. Maar, gebak kunnen we niet per post verzenden. Daarom werken we steeds meer samen met verkooppunten. Hieronder vind je een lijst met glutenvrije speciaalzaken en ambachtelijke bakkers waar een deel van ons assortiment (ja, ook gebak!) in de diepvries ligt.

Heb je tips voor een verkooppunt bij jou in de buurt, of wil je iets speciaals bestellen om bij een verkooppunt af te halen? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Assen: Ruttmans, de Glutenvrije Wereld

De meest noordelijke glutenvrije speciaalzaak van Nederland. Hier liggen o.a. onze Friese oranjekoeken in de diepvries. Neem contact op met de eigenaresse voor het actuele assortiment.

Naar de website

Raalte: bakkerij Jorink

In hartje Raalte zit bakkerij Jorink, een echt familiebedrijf dat inmiddels in handen van de 4e generatie is. In hun uitgebreide winkel met lunchroom en ijssalon vind je ook een diepvriesschap met (een selectie van) onze glutenvrije broden, koeken en gebak.

Wat betreft de kans op kruisbesmetting met gluten: we maken en verpakken de producten zorgvuldig in onze eigen bakkerij. Ze worden diepgevroren geleverd aan Jorink en daar gelijk in het diepvriesschap met dieetproducten gelegd. De verpakking blijft gesloten tussen het moment dat wij het inpakken en dat jij het thuis uitpakt.

Naar de website

Apeldoorn: The Free From Shop

Meer dan een supermarkt; deze glutenvrije dieetwinkel op de rand van de Veluwe heeft een ruim assortiment aan glutenvrije producten en bedient ook verschillende andere dieetwensen.

De Free From Shop verkoopt (en verzendt!) een assortiment van ons gebak en koekjes, waaronder tompoucen en kasteeltjes. Neem contact op met de eigenaars voor het actuele assortiment.

Naar de website