Heb jij zin in een feestelijke avond met veel gezelligheid, een leerzame workshop vol glutenvrije (bak)adviezen, heel veel gluten- en melkvrij lekkers te proeven?

Reserveer dan alvast zaterdag 26 oktober (in de herfstvakantie) in je agenda! Dan openen wij namelijk vanaf 19 uur onze deuren voor een select gezelschap van vaste klanten.

Lees hieronder snel verder om te zien wat er allemaal te doen is!

Masterclass Red je Recept!

Heb jij ook zo'n recept dat -hoe vaak je het ook probeert- maar blijft mislukken? Die ene cake die na het bakken steeds weer inzakt? Of het brood dat maar niet wil rijzen?

Neem dan je recept en het gebakken product mee naar de Red je Recept masterclass. Samen met Jasper (allround bakker & docent consumptieve technieken), Mentari (banketbakker) en Niels (pattisier) ga je in een groep in gesprek over de recepten en het bakproces. Hoe is de kwaliteit van het recept? Wat is er gebeurd tijdens het bakken?

Door elkaars recepten en eindproducten te bespreken krijg je inzicht in glutenvrij bakken. En de bakkers geven je direct bruikbare adviezen waarmee je aan de slag kunt zodat het de volgende keer wél lukt.

Proeverij!

Een feestje is geen feest zonder lekker eten, toch? Daarom laten wij op deze avond ons najaarsassortiment proeven, en vragen we je om feedback. Naast het 'standaard' assortiment willen we ook een aantal exclusieve producten laten proeven die voor ons nog in de testfase zitten.

Ook gaan we met je in gesprek over waar jij behoefte aan hebt. Zit je te springen om een specifiek product? Of zou je graag een cursus glutenvrij bakken zien? Tijdens de proeverij is er uitgebreid gelegenheid om hierover door te praten!

Meet & greet

Kom kijken achter de schermen in onze bakkerij! In onze kleine, ambachtelijke bakkerij maken we echt álles zelf, en bijna alles 'from scratch'. Gluten- en melkvrije bakmixen voor bakkers zijn er nauwelijks, omdat er vrijwel overal óf gluten, óf melk in zit. Want dat bakt zo mooi ;)

Dit maakt dat we veel met de hand maken op de traditionele manier. Zo zijn we bijvoorbeeld 1 van de laatste bakkers in Nederland die zelf room koken. Bijzonder toch!

Dit en meer kom je te weten als je met onze bakkers in gesprek gaat. Ontmoet de bakkers die elke nacht vroeg hun bed uitkomen zodat jij 's ochtends vers gebakken brood hebt.

Verkiezing beste herfstcake

Tijdens de VIP night proeven en beoordelen we welke kandidaat de beste najaarscake gebakken heeft.

Proef mee en kies zelf welke cake jij in ons najaars assortiment zou willen zien!

Aanmelden

Onze bakkerij is niet heel groot, en er is plek voor een beperkt aantal gasten. Reserveer daarom op tijd, want vol=vol.

Toegang tot de avond kost €12,50 per persoon.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bakkerijpetitfour.nl