Als je van verder weg komt...

Met enige regelmaat komen er klanten in de winkel die er al een aardige reis op hebben zitten. Moe en zin in een kop koffie, of met een stel kinderen die hoognodig moeten uitrazen (daar weten we alles van!). Helaas hebben we in onze winkel geen zitplaatsen. In het winkelcentrum tegenover de bakkerij zijn wel horecagelegenheden waar je even wat kunt drinken.

Als je van verder weg komt en een bezoekje aan onze bakkerij wilt combineren met wat anders, dan vind je hieronder wat tips en suggesties voor wat er zoal te zien en te doen is in en om Deventer.

 • De Ulebelt

  Op een paar minuten rijden van onze bakkerij zit het centrum voor natuureducatie de Ulebelt. Het is een kinderboerderij met thematuinen, en twee toffe natuurspeelplekken. Er is horecagelegenheid aanwezig, maar je kunt er ook prima picknicken. Toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.

 • Het Speelgoedmuseum

  In het historische centrum van Deventer zit het speelgoedmuseum. Recent is het helemaal vernieuwd. Naast antiek speelgoed dat je kunt bewonderen kun je er ook zelf heerlijk spelen. Het museum is vooral interessant voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Klik hier voor meer informatie.

1 von 2
 • De Scheg

  Op een steenworp afstand van de bakkerij vind je sportcentrum de Scheg. Hier kun je zwemmen in het zwemparadijs en in de wintermaanden schaatsen op de ijsbaan. Meer informatie vind je hier.

 • Wandelen of fietsen

  Rondom Deventer kun je prachtig wandelen en fietsen door de uiterwaarden van de IJssel of door het achterliggende coulissenlandschap met statige havezaten. Ter hoogte van Gorssel, Deventer centrum en Den Nul zijn leuke voet- en fietsveerdiensten.

1 von 2
 • Historisch stadscentrum

  Wist je dat Deventer een van de vijf oudste steden is van Nederland? En dat hier ook het oudste woonhuis van Nederland staat? Loop vooral ook eens door de Walstraat. In het centrum zitten bovendien genoeg restaurants waar je veilig gluten- en melkvrij kunt eten.

 • Shoppen in Deventer

  In Deventer kun je prima terecht voor een (mid)dagje shoppen. Hier vind je er alles over. Mocht je halverwege de dag zin hebben in wat lekkers, dan kunnen wij je deze restaurants aanbevelen.

1 von 2