Openingstijden zomervakantie

In de zomermaanden is onze bakkerij normaal geopend. Dus elke dinsdag t/m zaterdag van 8:30-17:00 uur. U hoeft dus geen rekening te houden met weken waarin we gesloten zijn.

Let op; om open te kunnen blijven zijn de zonnebollen, mueslibollen en het volkoren desembrood tijdelijk niet leverbaar van 16 juli t/m 3 augustus. Bestel deze producten ruim van tevoren als u ze nodig heeft!

Nieuw in ons assortiment: Gebak!

Aardbeienslof ~ Verbeterde versie
Sale
Chocolade stoplichtje
Ausverkauft
Desem chocolate chip cookie

Herinner je je nog...

Hoe het smaakte als je vroeger je tanden in een krakend croissantje zette?

Of hoe je gewoon met de rest mee kon doen op een verjaardag, zonder je zorgen te hoeven maken?

Ben je op zoek naar een lekker vers brood, met een goede voedingswaarde?

Wij nemen je graag mee terug in de tijd. Naar de zorgeloosheid van voordat je glutenvrij en/of melkvrij bent gaan eten.

Het eerste wat je treft als je onze bakkerij binnenloopt is de geur van versgebakken producten. En het mooiste is, je mag alles kiezen. Want ja, echt álles is hier glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij ėn melkvrij.

Zo lekker, dat kun je met een gerust hart ook aan je gasten zonder dieet voorzetten.

 • Glutenvrij volkorenbrood, glutenvrij brood

  Voedingswaarde

  Brood moet voedzaam zijn, in het bijzonder als je glutenvrij moet eten. Heb je wel eens op de ingredientenlijst van een glutenvrij brood gekeken? Daar word je vaak niet vrolijk van. Glutenvrij brood bestaat namelijk nogal eens uit voornamelijk zetmelen en bloemsoorten (zonder vezels) en een handvol E-nummers. Hierdoor lijkt het uiterlijk wel op brood, maar laat de voedingswaarde te wensen over. Met alle gevolgen van dien. Zo komend blijvende vermoeidheid, ijzertekort en vitaminetekorten helaas vaak voor.

  Bij bakkerij Petit Four willen we dat je je gezond en fit voelt. Daarom mengen we onze eigen broodmixen van glutenvrije volkorengranen (met vezels en vol voedingsstoffen). En verder alleen het hoognodige. Zodat je niet alleen brood eet, maar ook echt gevoed wordt.

 • Glutenvrij gebak, melkvrij gebak, lactosevrij gebak, glutenvrije taart, melkvrije taart, lactosevrije taart

  Verjaardagen

  Ben je het ook zo zat om op verjaardagen altijd hetzelfde gebakje voorgeschoteld te krijgen? Of steeds je kind een eigen cupcake in een bakje mee te moeten geven naar een feestje?

  Wij doen ons best om verjaardagen en feestjes een stuk leuker voor je te maken. Allereerst heb je bij ons een ruime keuze in taarten en gebakjes zoals je je ze herinnert van vroeger. Tompoucen, soezen, mergpijpen, vruchtensloffen, you name it.

  We streven ernaar om al ons gebak minstens net zo lekker te maken als glutenvol gebak. Zodat je gasten gezellig met je mee kunnen doen.

  Tenslotte vragen we in de winkel vaak even of klanten bekend zijn met gluten- of melkvrij. Zo niet, dan geven we uitleg en advies. Wel zo fijn voor hen, en wel zo veilig voor jou.

 • Glutenvrije bakkerij, melkvrije bakkerij, lactosevrije bakkerij

  Een echte bakkerswinkel

  Er is geen dorp zo klein of er zit meestal wel een bakkerij. Op straat komen de heerlijkste geuren je al tegemoet en binnen ligt al het lekkers uitnodigend op je te wachten.

  Als je glutenvrij en/of melkvrij eet is dit niet meer vanzelfsprekend. Als je het niet zelf kunt of wilt bakken koop je je brood eens per maand online. Het wordt per post in een grote doos bezorgd en gaat zo de vriezer in. Wel effectief, maar niet echt gezellig natuurlijk.

  Wij willen je het gevoel van vroeger teruggeven, toen je nog zo een bakkerij binnen kon lopen. In onze bakkerijwinkel liggen elke dag verse producten klaar (en dat ruik je!). We geven tips en advies. Ook maken we graag tijd voor een gezellig "praatje bij de bakker". Misschien niet zo effectief, maar wel een stuk gezelliger ;)

1 von 3
 • De bakker

  Het bakkersvak is een eeuwenoud ambacht waar Jasper elke werknacht met liefde zijn bed voor uitkomt. Hij is een bakker in hart en nieren, met passie voor zijn vak. Maar ook met kennis van zaken. Als gediplomeerd banketbakker en bevoegd docent consumptieve technieken (= leraar koken en bakken) is hij het kloppend hart van onze bakkerij. Hij zorgt ervoor dat de winkel elke dag goed gevuld is en als hij even tijd over heeft is hij bezig met productontwikkeling. Spreek hem eens aan als je hem treft in de winkel, dan vertelt hij er graag over.

 • De bakkersvrouw

  De winkel, zowel online als offline is het domein van Grethe. Geïnspireerd op haar herinneringen aan kleine Franse bakkerijtjes waar ze als kind op vakantie vaak een bezoekje bracht houdt zij zich bezig met de inrichting en de huisstijl. Ook zorgt zij ervoor dat precies díe producten in de winkel liggen die nergens anders gluten- en melkvrij te krijgen zijn. Van achter de toonbank is ze steeds op zoek naar verbinding met de klanten. Het zogenoemde "praatje bij de bakker" is iets waar ze met haar achtergrond in de psychologie graag de tijd voor neemt.

1 von 2